حجاب علاوه بر ارزش فرهنگی و دینی خود می تواند بیانگر تفاوت ها باشد. تفاوت کسانی که بر حفظ کرامت خویش تاکید دارند با آنهایی که آسان تر از کنار این موضوع می گذرند. با این حال تجربه پوشش کامل اسلامی یا همان چادر نشان می دهد که نه محدودیتی در کار است. نه حصار و نه زیر و روشدنی در ظاهر. یک تجربه که شاید برای همه ما با حضور در بقاع متبرکه رخ دهد.
قسمت اول:بی شک یکی از دلایل ارزشمند بودن مجموعه عکس های آنتوان از ایران عصر قاجار، علاقه او به ثبت ابعاد مردم شناسی و زیست اجتماعی در این عصر است که باعث می شود ای بسا او را پدر عکاسی اجتماعی در ایران بدانیم. او آنقدر مجذوب زندگی مردم کوچه و خیابان در زمانه خود بود که از هر کس در هر طبقه ای اعم از گدا و درویش و کولی و معتاد و دلاک می خواست که به آتلیه او برود و جلوی دوربینش نشسته و سوژه عکاسی شود.
نقل شده است که بعد از شهادت "امام علی(ع)"، جبرئیل در میان آسمان و زمین ندا داد: "سوگند به خدا که ارکان هدایت در هم شکست و ستارههای دانش نبوت تاریک و نشانههای پرهیزکاری بر طرف شد و عروه الوثقی الهی گسیخته شد، زیرا پسر عموی "رسول خدا(ص)" شهید شد، سید الاوصیا و علی مرتضی به شهادت رسید، وی را سیاه بختترین اشقیاء به شهادت رسانید."
بلندترین و کوتاهترین بازیکنان لیگ جهانی والیبال از ایران و روسیه اند (عکس)
موزیریسکی از روسیه با قد دو مترو 18 سانتیمتر بلند قامت ترین بازیکن حاضر در لیگ جهانی 2013 به حساب می آید و فرهاد ظریف از ایران با قد یک مترو 65 سانتیمتر کوتاه قد ترین بازیکن این رقابت ها می باشد.
سخن ازخديجه(عليها السلام)، سخن از يك دنيا عظمت و پايداري واستقامت در هدف است. به حق قلم فرسايي درباره كسي كه خداوند براو سلام و درود مي فرستد، بسي مشكل است.اما به مصداق "ما لا يدرك كلّه لايدرك كلّه،" به بررسي گوشه هايي از شخصيت و زندگي اين بزرگ بانو مي پردازيم :
همانطوری که همگی شاهدیم، پرداختن به مسأله حجاب بدون توجه به بحث غیرت، تا کنون ناکارآمد بوده و صرفاً باعث لوث شدن این فریضه حکومتی و اخلاقی گردیده است. آنچه که غور در خانواده هایی که زنان و دختران شان بی حجابند، به ما می فهماند، این است که در چنین خانواده هایی، غیرت به همان اندازه ی حجاب و حتی بیش از آن مغفول مانده است. چگونه می توان فرض کرد که همسر یا دختر بالغه کسی بدون حجاب مناسب و با لباس های زننده، تنگ، نازک، محرک و نیمه عریان به خیابان و یا میان نا محرمان بیاید و شوهر و یا پدر خانواده را غیور دانست. چگونه ممکن است در خانه ای که مردانش غیرتمندند، زنان و دختران بتوانند هرگونه که بخواهند در جامعه حاضر شوند.(منبع: پایگاه کمیل)
اى « سماوى» مژدهاى امشب بده نسل جوان را گو شما را بهترين الگو و رهبر اكبر آمد
*میلاد شبیه ترین آینه ی پیغمبری مبارک*
کاشکی پدر مادرمون شاد بشن
با دست تو جوونا دوماد بشن !
جواني، اين پرنده سبکبال تيز پرواز، اين مجال گريزپا،
بي وقفه، در حال رفتن است. اگر بنشينم،
اگر لحظه اي غفلت در من رخنه کند،
اگر نفسي سستي و لغزش، گام هايم را وسوسه کنند
و مرا به سکون وا دارد،او مي گذرد و من با حسرت و خسران،
سرافکنده خويش، با دست هاي تهي، با آروزهاي بر باد رفته
و مقصدهاي به دست نيامده، تنها خواهم ماند.
در وصیّت به فرزندش امام حسن علیه السلام : دل جوان ، مانند زمین کشت ناشده است . آنچه در آن افکنده شود، مىپذیرد . از این رو ، پیش از آنکه دلت سخت گردد و خِرَدَت سرگرم شود ، به تربیت تو همت گماشتم
السلام علیکِ یا بنت ولی الله , السلام علیکِ یا اخت ولی الله
السلام علیکِ یا عمة ولی الله و رحمة الله و برکاته...
یا سیدتنا یا زینب, اشفعی لنا فی الجنة
سلام علی قلب زینب الصبور
زینب، شکیبایی کن...
عشق زینب سلام الله علیها را به حسین علیه السلام همه می دانستند، این عشق در خاطره ها مانده بود!
اوج وابستگی شان زمانی جلوه خاص یافت که عبدالله بن جعفر وقتی به خواستگاری او رفته بود، زینب سلام الله علیها شرط ازدواجش را با او این گذاشته بود که:
هرگاه حسین علیه السلام بخواهد به سفری طولانی برود، من نیز با او می روم!
وقتی که به صحرای نینوا رسیدند، حسین علیه السلام عرق از پیشانی برگرفت و آهی کشید و فرمان راند: پیاده شوید و بار شترها را باز کنید. اینجا منزل گاه ماست.
عباس علیه السلام که شتر زینب را نشاند. زینب سلام الله علیها سراسیمه پیاده شد و به سمت برادر دوید؛ از نگاهش می بارید:
اینجا؟ اینجا بار بیندازیم؟ در این بیابان؟ با این زن و فرزند؟ و حسین علیه السلام لبخند زده بود. به جای پاسخ به سوال چشمانش، شعری خواند:
شور عشقت هست در قلبم ای پدر
گرمی لبخندهایت هست در ذهنم ای پدر مهربانی هایت همواره در من جاری است
ساز آوای صدایت هم همیشه با من است
از تو از عشق تو لبریز هستم ای پدر
من برای دیدنت با سر دوانم ای پدر
زندگی یعنی پرواز در آغوش تو
مرگ یعنی من بدون عطر تو
روز پدر روز پدر روزی است برای بزرگداشت پدرها.در ایران روز پدر در ۱۳ رجب زادروز حضرت علی بن ابیطالب (ع) ، اولین امام شیعیان گرامی داشته میشود. قبل از انقلاب اسلامی، روز ۲۴ اسفند زادروز رضا شاه بر پایهٔ گاهشمار ایرانی روز پدر نامیده میشد. اما پس از انقلاب اسلامی روز پدر به زادروز علی ابن ابی طالب امام نخست شیعیان تغییر یافت. در بسیاری کشورها روز پدر، سومین یکشنبهٔ ماه ژوئن در نظر گرفته شدهاست. این روز در ادامهٔ روز مادر و قدردانی از مادران است. روز پدر در سایر کشورها:
تاريخ تولد: سوم صفر سال 57 هجري در شهر مدينه چشم به جهان گشودند
دوران امامت: 18 سال
مدت عمر: 57 سال
خلفاي غاصب معاصر:
1-وليدبن عبدالملك،2-سليمان بن عبدالملك،3-عمربن عبدالعزيز،4- يزيد بن عبدالملك،4- يزيد بن عبدالملك،5- هشام بن عبدالملك
تاريخ شهادت: 7 ذيحجه سال 14 هجري در شهر مدينه
مرقد شريف:قبرستان بقيع شهر مدينه كشور عربستان
گزيدهاياز سخنان آن بزرگوار :تو را به 5 چيز سفارش ميكنم:1- اگر مورد ستم واقع شدي ستم مكن2-اگر به تو خيانت كردند خيانت مكن3-اگر تكذيب كردند،خشمگين مشو4-اگر مدحت كنند شاد مشو5-اگر نكوهشت كنندبيتابي مكن.
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین