دا یک صداقتی دارد که باعث می شود مخاطب جذب آن شوند
مسئولان و مدیران از جناحها و گروههای مختلف طی سالهای پس از جنگ با دادن وعده به مردم مناطق جنگ زده نه تنها آبادانی برای شهری همچون خرمشهر به ارمغان نیاوردند، بلکه آن را به آرزویی دست نیافتنی برای ساکنان تبدیل کردند.
"خرمشهر" شهری که به حق خرمش نامیدند اما دیری نپایید که خونین شهر لقب گرفت... فضای شهر و چهره دوست داشتنی و صبور و بی تکلف ساکنان آن که سالها در این شهر زندگی کرده و یا با خاطره روزهای شیرین شهر زیبای خود آواره شدند گویای ناگفته های بسیاری است... . هرچند که هر سال با یادآوری سوم خرداد دیدن خرمشهری آباد و پر رونق برای ساکنان این شهر دوست داشتنی به آرزویی دوردست تبدیل شده است اما امیدواریم که با پایان فضای هیجانی انتخابات پیش رو، رئیس جمهور منتخب تنها به وعده های زبانی خود برای آبادانی خرمشهر بسنده نکند و هر چه زودتر شاهد پویایی و آبادانی این منطقه تاریخ ساز کشورمان مثل گذشته باشیم.
سیده زهرا حسینی یکی از نمونه شیرزنان ایران زمین است که با پایداری خود در
سالها پیش در یکی از سرزمینهای دور یک آقای بسیار سنتی بود که با همسر بسیار مدرنش زندگی می کرد.همسر مدرن آقای سنتی که از اساس با امور کلاسیک مخالف بود،درست سه ساعت بعد از ازدواج فکر کرد که دچار بحران هویت شده و فهمید در این تضاد سنت و مدرنیسم موجود در خانه ی آقای سنتی احتمالا دچار یک شیزوفرنیای حسابی خواهد شد.به تابلوهای کوبلن و مبلهای استیل و میزهای کنده کاری شده و آباژور منگوله دار و لاله و شمعدانی خانه نگاه می کرد و حرص می خورد.با خودش می گفت:بعد از یک عمر مارکز و پاز و روبلس خواندن شدیم شمس الملوک.
سرانجام در یک صبح درخشان پاییزی ساعت 8 صبح که آقای سنتی سنگک داغ و چای قندپهلو را خورده بود،ولی هنوز سرکار نرفته بود،خانم مدرن نه گذاشت نه برداشت و گفت:
تمامي جنبه هاي زندگي ما تحت تاثير طبيعت بدنمان قرار دارد، نوع غذايي كه مي خوريم مي تواند تاثيرات بسيار مهمي بر تمامي اعضاي بدن ما از مغز و اعصاب گرفته تا قلب و معده و كبد و كليه ها داشته باشد، در بعضي از انواع مزاج، خوردن يك غذاي نامناسب مي تواند عواقب زيادي داشته باشد. در ساده ترين حالات مي بينيد، مثلا افرادي حتي با خوردن يك خرما بدنشان جوش مي زند، غذاي نامناسب با مزاج شما مي تواند موجب تغييرات خواب، حالت عصبي، اختلال حافظه، اختلال هضم، اختلال دفع، عوارض پوستي، نشانه هاي درگيري كبد و قلب و اندام هاي تناسلي را نشان دهد. نوع نوشيدني ها، لباس ها، هواي استنشاقي، استراحت روزانه و چگونگي دفع و حالتهاي عصبي و رواني، مستقيما مرتبط با حالات طبيعي يا مزاجي است، بنابراين براي داشتن زندگي سالم و طبيعي، و آرامش روحي، همه ما نيازمند به شناخت مزاج يا طبيعت خود هستيم.
تشخيص مزاج سرشتي يك فرد:
از روي 10 مورد مي توان مزاج سرشتي يك فرد را تشخيص داد:
جام نیوز - اتو کشیدن یکی از کارهای مهمی است که در هر خانه ای لازم است. هرچند اتوکشی های بیرون از منزل هستند اما این کار هزینه بر است و با کمی دقت می توان در خانه به همان خوبی و با هزینه ی کمتر ،لباس هایی منظم و اتو کشیده داشت.
میز اتو
بهتر است ارتفاع میز اتو 90 سانتی متر باشد و روی آن با چند لایه پارچه پوشانده شود. در ضمن زیر میز اتو یک پارچه تمیز پهن نمایید تا وقتی لباسهای بلند را اتو می کنید انتهای آن با زمین در تماس نباشد.
بالا بردن کیفیت اتوی لباس
_ اگر پارچه یا لباس از دو طرف اتو ببیند زودتر و بهتر اتو می شود. بدین منظور به اندازه میز اتو یک یا
ناشر: انتشارات سوره مهر دا، در گویش محلی به معنی مادر است و زهرا حسینی باانتخاب این عنوان خواسته رنج و اندوه و تلاش و مقاومت مادران ایرانی را یادآور شود. سیده زهرا حسینی یک کرد ایرانی است که پدر و مادرش پیش از ولادت او در عراق زندگی می کردند و او در سال ١٣٤٢ در آنجا به دنیا آمد. در کودکی همراه خانواده اش به ایران بازگشت و پدرش در خرمشهر ساکن شد و پس از مد تها سرگردانی به عنوان رفتگر به استخدام شهرداری درآمد. حسینی پس از کلاس پنجم ترک تحصیل کرد. او فرزند دوم از شش فرزند خانواده بود. خانواده او، به ویژه پدرش سخت پایبند مذهب بود و او با چنان اعتقاداتی پرورش یافت و همراه برادر بزرگترش، علی، در فعالیت دوران انقلاب و پس از آن شرکت کرد.
با آغاز جنگ، زهرا حسینی که در آن هنگام دختری هفده ساله بود، خود را در وسط ماجرا یافت. همین که اعلام کردند جسد شهدا در گورستان
نتایج دو مطالعه گسترده که به تازگی انجام گرفته تاکید کرد که کار کردن با «فیسبوک» سلامت روان کاربران را به طور جدی به خطر میاندازد و خطر بروز اختلالات روانی را در آنان تشدید میکند.
شبکه ایران / نتایج دو مطالعه گسترده که به تازگی انجام گرفته تاکید کرد که کار کردن با «فیسبوک» سلامت روان کاربران را به طور
نرم افزار دارویی که برای دانلود قرار داده شده نرم افزاری بی نظیر و به نام عارف نامی آیت الله شیخ محمد بهاری ره میباشد
این نرم افزار مشتمل بر چند بخش است که هر کدام به قرار زیر است :
1 - بخش اول نرم افزار با عنوان نکته های دارویی میباشد که خود در چند مبحث و هر مبحث مشتمل بر چند مقاله میباشد که عبارتند از : {اطفال ، دهان و دندان ، داخلی ، گوش و حلق و بینی ، جراحی عمومی ، مغز و اعصاب ، ارتوپدی ، پوست و مو ، ریه ، تغذیه و رژیم درمانی }2 - بخش دوم نرم افزار با عنوان داروها میباشد که در این بخش داروها به دوقسمت داروهای ژنریک و داروهای گیاهی دسته بندی شده اند.{داروهای گیاهی بر اساس حروف الفبای فارسی و داروهای ژنریک بر اساس حروف الفبای انگلیسی تقسیم بندی شده اند}
3 - بخش سوم نرم افزار با عنوان معرفی عارف بزرگ آیت الله شیخ محمد بهاری میباشد.
4 - بخش قوانین و مقررات مشتمل بر قوانین و مقررات حاکم بر نظام پزشکی و حقوق بیماران و ... میباشد .
ممکن بود هیچگاه قاره امریکا را کشف نکند٬چون بجای برنامه ریزی و تمرکز در مورد یک چنین سفر ماجراجویانه ای٬ باید وقتش را به جواب دادن به همسرش٬ در مورد سوالات زیر می گذراند:
چندی است که پدیده ای شوم برپیکر زنان پایتخت خودنمایی می کند که نامش «ساپورت» و یا «لگ» (leg) است.البته این از خاصیت های جامعه ی آوانگارد و مدپرست است که برای ذایقه سازی و هویت بخشی به پدیده های نو و ناساز با فضای عمومی، اقدام به نامگذاری خاص بر روی آنها می کنند.
اگر چه زعفران اخیراً به دلیل گران بودن و آگاهی و شناخت مردم از دیگر گیاهان دارویی که علاوه بر این که خواص خوبی دارند و به اندازه ی زعفران هم گران نیستند، محبوبیت قبلی خود را از دست داده اما به هر حال این گیاه دارای خواص درمانی متعددی است که در ادامه برخی از آنها را ذکر می کنم.
جعفر میلی منفرد وزیر پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛محمد علی نجفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و مسعود سلطانی فر وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان نتوانستند رای لازم را کسب نمایند.
احتمالاً در زندگى بسیار فعال هستند و به همین دلیل برایشان مشکل است که بتوانند ثابت و بى تحرک بمانند و برخى از کارهایشان حساب شده و سنجیده نیست. به همین دلیل گاهى اوقات براى دوستان و افراد خانواده غیرقابل پیش بینى هستند. آزادى شخصیتى براى آن ها خیلى مهم است و اهمیت زیادى به استقلال خود مى دهند و ممکن است گاهى خیلى احساساتى رفتار کنند.
کسانى که دستخط مرتب و خوانایى دارند
مى توان این طور برداشت کرد که آن ها خودشان را بسیار کنترل مى کنند و دوست ندارند به راحتى شخصیت خود را لو بدهند. حتى گاهى اوقات برایشان مشکل است که احساساتشان را بروز دهند و آن را سرکوب مى کنند.
در اینترنت و به صورت گسترشی فرهنگ نام های ایران باستان ندیدم، که مجموع نام های پارسی، ترکی، ارمنی، کردی، بلوچی، سیستانی و غیره باشد. به همین جهت در فرصت هایی این فرهنگ را می نویسم، و به مرور پست می کنم، البته سعی می کنم نام هایی را که قابل نام گذاری امروزی باشد ذکر کنم.
به ترتیب حروف الفبا، قابل افزودن و جا گذاری مجدد در میان ردیفها، برای استفاده می توانید کپی پیس نمایید.
آ
آبابا =ملکه سکایی که همان سیستانی است،مونث آبا بوس،
آبان =نام فرشته آب و ماه سال،تدبیر و کارشناسی در امور،
آبتین =نام پدر فریدون در شاهنامه است،
آتش =آتش و نور،شجاع و دلیر،نام ردان ر پارسی دری،با پسوند نام دیگر می شود،
آذر =آتش،آذر با پسوند های مختلف نام های جدید می شود،مانند،
آذرنگ =آدرنگ =روشن و نورانی،
آذر گشسب =نام قدیمی ایرانی و نام موبد پارسی،
آذران =نام یکی از سلاطین حکومت اشکانیان و نام آتشکده ای،
پيشينه:
نخستين اشاره در تاريخ اساطير ايران به وجود پرچم، به قيام کاوه آهنگر عليه ظلم و ستم آژي دهاک(ضحاک) بر ميگردد. در آن هنگام کاوه براي آن که مردم را عليه ضحاک بشوراند، پيش بند چرمي خود را بر سر چوبي کرد و آن را بالا گرفت تا مردم گرد او جمع شدند. سپس کاخ فرمانرواي خونخوار را در هم کوبيد و فريدون را بر تخت شاهي نشانيد.
فريدون نيز پس از آنکه فرمان داد تا پاره چرم پيش بند کاوه را با ديباهاي زرد و سرخ و بنفش آراستند و دُر و گوهر به آن افزودند، آن را درفش شاهي خواند و بدين سان " درفش کاويان " پديد آمد. نخستين رنگهاي پرچم ايران زرد و سرخ و بنفش بود، بدون آنکه نشانه اي ويژه بر روي آن وجود داشته باشد. درفش کاويان صرفاً افسانه نبوده و به استناد تاريخ تا پيش از حمله اعراب به ايران، بويژه در زمان ساسانيان و هخامنشيان پرچم ملي و نظامي ايران را درفش کاويان مي گفتند، هر چند اين درفش کاوياني اساطيري نبوده است.
محمدبن جرير طبري در کتاب تاريخ خود به نام الامم و الملوک مينويسد: درفش کاويان از پوست پلنگ درست شده، به درازاي دوازده ارش که اگر هر ارش را که فاصله بين نوک انگشتان دست تا بندگاه آرنج است 60 سانتي متر به حساب آوريم، تقريباٌ پنج متر عرض و هفت متر طول ميشود. ابولحسن مسعودي در مروج اهب نيز به همين موضوع اشاره ميکند.
خداوندا ؛
به تو روي آوردم چون يگانه معبود عالمي از خود مرانم من بي تو هيچم و با نام تو همه چيــز، دست نياز به سوي تو آوردهام تومهرباني و دست گيــرنده مستمنــدان لطف و کرمـت را از من دريــغ مدار، از عالمت حيــرانم و در خـــود سرگردان باحالتي پريشان به درگاهت نالانم و از ديده گريان و همه جا به سوي تو روان تو کريمي و بزرگوار رحيمي و بخشاينده روح روان، از بندگان ناآگاهت در گذر و روح آنان را به سعادت راهنمايي فرما و هر آنچه از عالم کبريايي خواهي بر جسم عنايت فرما چون هر دردي که از سوي تو رسـد رحمت است وتحمّل آن را دارم.
خدايا به عظمت تو سر تعظيـــم فرود مي آورم و از تو ميخــواهم که مرا جــزو بندگان مقرّب درگاه خويش منظور فرمايي.
و از روي لطف و کرمت ارواح پاک را براي هــدايت بر من نازل فرمايي تا رستــگار شوم، تو بزرگي و سزاوار ستايش و تکريم. خدايا؛
نام عمليات رمز منطقه تاريخ:
1 - بدر يا فاطمة الزهرا شرق دجله 19/12/63
2 - بيت المقدس 1 يا على بن ابيطالب غرب كارون 10/2/61
3 - بيت المقدس 2 يا زهرا شمال سليمانيه 25/10/66
4 - بيت المقدس 3 يا موسى بن جعفر سليمانيه 24/12/66
5 - بيت المقدس 4 يا ابا عبدالله دربند يخان 6/1/67
6 - بيت المقدس 5 يا ابا عبدالله الحسين پنجوين 22/1/67
7 - بيت المقدس 6 يا اميرالمؤ منين سليمانيه 27/2/67
8 - بيت المقدس 7 يا ابا عبدالله الحسين شلمچه 23/3/67
9 - تحرير القدس دربند يخان عراق 21/11/62
10 - ثار الله قصر شيرين 15/5/61
11 - ثامن الائمه نصر من الله و فتح قريب شمال آبادان 5/7/60
12 - حسين بن على يا جواد الائمه ميمك 26/6/61
13 - خيبريارسول الله هور الهويزه و جزاير مجنون 3/12/62
14 - رمضان ياصاحب الزمان ادركنى شرق بصره 23/4/61
مجتبی اعتمادی نیا گفت: یکی از منظرههایی که افراد معمولاً مشاهده میکنند، صحنه عبور از طریق یک تونل یا چیزی شبیه به آن است؛ تونل تاریکی که در آن جلو میروند تا در انتهای آن به یک روشنایی خیرهکننده و جذاب برسند.
انتشارات حکمت با کتابهای تخصصی در حوزه ادیان و فلسفه شناخته میشود که این کتابها هم مخاطب عام دارند و هم مخاطب خاص. اخیرا این انتشارات کتابی با موضوعی بسیار خاص ولی بسیار جذاب منتشر کرده است با نام «زندگی در کرانهها». زندگی در کرانهها هرچند نام زندگی را بر دوش میکشد اما درباره مرگ است و تجربههای نزدیک به مرگ و روایت افراد مختلف از لحظاتی که در حال ترک دنیا و ورود به کرانههای دیگر زندگی بودهاند. با مجتبی اعتمادینیا که نویسنده کتاب است، هم درباره کتاب، هم درباره تجربههای نزدیک به مرگ و هم درباره کتابهای عامه پسند اما پرمخاطب در این باره سخن گفتیم.
گفتوگوی ما با این دانشجوی دکتری فلسفه را که به صورت تخصصی در این حیطه کار میکند، از دست ندهید:
برای این که بچه های با ایمانی داشته باشیم باید از کودکی شروع کنیم اشتباه نکنید! خیلی از آدم هایی که در سنین جوانی و حتی بزرگسالی روزه نمی گیرند و نماز نمی خوانند آدم های بی اعتقادی نیستند بلکه بیشترشان افرادی هستند که در دوران کودکی آموزش چندانی درباره انجام تکالیف دینی ندیده اند. چه اشکالی دارد بچه هایی که هنوز به سن تکلیف نرسیده اند با ما سحری بخورند و در چیدن سفره افطار کمک مان کنند. کودکی که این قدر برای شریک شدن در مراسم ماه رمضان اشتیاق نشان می دهد و با التماس می خواهد برای سحر بیدارش کنیم. قرار است چند سال بعد مثل خود ما تمام روز را با تشنگی و گرسنگی سر کند و به عبادت مشغول شود. کاری کنیم که وقتی روزه برایش واجب شد. این اشتیاق به معرفت عمیقی تبدیل شده باشد که او را به انجام مسائل دینی پایبند کند.
شگفتا، شگفتا! به خدا قسم وحدت آنان بر باطلشان، و پراکندگی شما از حقتان دل را می میراند، و غصه را موجب می گردد. رویتان زشت باد و همواره اندوهناک باشید، که خود را هدف تیر دشمن ساختید...(خطبه 27 نهج البلاغه)
امشب، شب فرو چکیدن قطره قطره دل هاست، شب گریه ستاره هاست. امشب، زمین سیاه پوش غمی سرخ است و فردا، جاری ناله در همه سو پیداست.
امشب دل آسمان گرفته و آرامش از همه جا رخت بر بسته است، و فردا توفان سهمناک حادثه ای تلخ، دل های مؤمنان خدا را سخت می لرزاند.
فردا پرندگان آسمان، پروازی سیاه می کنند، پروانه ها به گل ها تسلیت می گویند و قاصدک ها، دیگر خبری از شادمانی و سرور زمزمه نمی کنند. فردا، همه جا و همه چیز به رنگ عزاست.
این همه در سوگ و ماتم «مرتضی» است؛ او که آسمانی ترین عاشق حق بود و از ردای معطرش، ایمان می چکید و در نگاهش آفتاب می خندید. مکه از او شرف گرفت و مدینه به او افتخار می کرد. برکت دستان مبارکش، پایگاه توحید را از لوث بتان پاکیزه کرد و خیبر کفر را بازوان الهی او شکست.
ذوالفقارش، فقرات ایثار و عشق را راست نگه می داشت. او محور حق بود و مدار ایمان و شمشیری که بر فرق مطهرش فرود آمد، جهان را سوزاند و عشق را یتیم کرد، ایمان را به سوگ نشاند و در جان ما درد و ماتم ریخت.
زندگی نامه کامل و جامع حضرت امام علی(علیه السلام):
کتاب الکترونیکی زندگی نامه امیر مومنان حضرت علی ابن ابیطالب(علیه السلام)
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین