آن روزهای سرد وسیاه، روزهای تبر وتوفان،آن روزها که باد مهیب به ویرانیِ درختان، کمر بسته بود و درختان سربلند، ایستاده مردن را به جاودانگی مینشستند، سرنوشت قومی که با نیروی مشت وایمان و فریاد اللهاکبر برکوتولههای حقیر پیروز شد، شگفتی عشق را تا همیشه در چشم ناباور کوردلان، قاب کرد...
آن روزها، در زمستانی بهاری، مردی با ردای مهربانی وصلابت از راه رسید و طاغوتیان رادر تلاطم امواجی خودجوش، به گرداب فراموشی سپرد، مردی که وقتی با گریختن ظلمت، از بام خورشید به زمین قدم گذاشت، درختان آزاده فریاد برآوردند:
جاءاَلحَق َوَزهَقَ الباطِل \ اِنّ الباطِلَ کانَ زَهُوقاً
«حق فرا رسید و باطل ازمیان ما رفت \ بیگمان باطل از میان رفتنی است.»
ولادت باسعادت اشرف اوصياء٬ خاتم الانبياء٬ خير المرسلين ٬حبيب اله العالمين٬ طبيب القلوب المومنين٬ پيامبرعطوفت ورافت ورحمت، حضرت محمد (ص) و ميلاد خجسته ششمين شمس كهكشان امامت٬ گل بوستان ولايت٬ صادق آل محمد٬ بنيانگذار مكتب فقه جعفري ٬ امام جعفرصادق عليه السلام برشما مبارک باد
ضامن آهو، یکی از القابی است که در میان توده مردم به امام هشتم حضرت امام علی بن موسی الرضا صلوات الله علیه نسبت داده شده است، و حتی برخی از محققان این لقب را برگرفته از داستانهای گوناگونی می دانند که در کتب تاریخی نقل شده است که مشهورترین آن بدین صورت می باشد که:
روزی صیادی در بیابان طوس آهویی را دنبال می کند. اتفاقاً امام رضا علیه السلام در آن نواحی تشریف فرما بودند و آهو به امام پناه می برد، امام حاضر می شود مبلغی را به آن شکارچی بپردازد تا او آهو را آزاد سازد ولی صیاد نمی پذیرد. در این هنگام آهو به زبان می آید و به امام عرض می کند که من دو بچه ی شیری دارم که گرسنه اند و چشم براهند و حالا شما ضمانت مرا نزد این ظالم بفرمائید که بروم و بچگانم را شیر بدهم و برگردم و خود را تسلیم صیاد کنم. امام هم ضمانت آهو را می کند و آهو می رود و به سرعت بر می گردد ، شکارچی که این وفای به عهد آهو را می بیند و وقتی می فهمد که ضامن آهو، امام علیه السلام می باشند، منقلب می شود و آهو را آزاد می کند.
اما آنچه که در منابع روایی معتبر در این زمینه مورد توجه قرار گرفته است داستانی متفاوت و در عین حال معقول و موجه می باشد که علامه مجلسی (ره) آن را از برکات قبر آن امام همام دانسته و از آن به عنوان "برکات رضویه" یاد کرده است. ایشان این داستان را از کتاب شریف « عیون اخبار الرضا » تألیف عالم و محدث بزرگ شیعه ابو جعفر محمد بن علی بن بابویه قمی، ملقب به شیخ صدوق رضوان الله تعالی علیه نقل فرموده است، بدین ترتیب که:
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین