كتاب حماسهی حسينی، اثر جاويدان متفكر شهيد، استاد مرتضی مطهری:
امروز اگر كسی بخواهد بر امام حسين(ع) بگريد، بر اين مصيبتها بايد بگريد، بر اين تحريفها و مسخها بايد بگريد، بر اين دروغها بايد بگريد.
ورود امام حسين عليه السلام به سرزمين كربلا. امام حسين عليه السلام پس از آن كه با دعوت مردم كوفه و نامه هاى فراوان و پى در پى آنان روبرو شد، تصميم به هجرت از مكه به سوى كوفه گرفت .
با اين كه برخى از آشنايان و بزرگان مدينه ، مانند محمد حنفيه ، عبدالله بن عباس ، عبدالله بن جعفر و عبدالله بن عمر، آن حضرت را از سفر به كوفه بر حذر كرده بودند و با دلايلى چند، تلاش كردند كه وى را منصرف كنند، با اين حال امام حسين عليه السلام سفر به كوفه را براى خويش تكليف فرض كرد و به آن اقدام نمود.
امام حسين عليه السلام در روز ذى حجه سال 60 قمرى به قصد كوفه ، از مكه خارج گرديد. قافله امام حسين عليه السلام پس از رسيدن به سرزمين عراق ، در منزلگاه ((شراف )) با سپاه يكهزار نفرى حر بن يزيد رياحى كه از سوى عبيدالله بن زياد براى تعقيب و يا نبرد امام حسين عليه السلام ماءموريت يافته بود، مواجه گرديد و از آن پس ، مسير تاريخ به سوى ديگر كشيده شد.
روسیه بالاخره از جایش بلند شده است تا اقدامی علیه بحران داعش زیر گوش خودش در خاورمیانه انجام دهد. یکی از اولین اقدامها، حملههای موشکی است؛ از دریای خزر.
روسیه در حملههای اخیر از دریای خزر از موشکهای دریاپایه هدایتشونده استفاده کرده است؛ نسل جدیدی از موشکهای کروز که اولینبار در جنگ جهانی دوم توسط آلمان علیه انگلیس به کار گرفته شد. آن زمان ضریب موفقیتش تنها 30 درصد بود. بعد از 70 سال، حالا کشورهای مختلف سازنده کروز، آمریکا، فرانسه، روسیه و دیگران ادعا میکنند که این موشکها با اطمینان کامل به اهداف مشخصشده برخورد میکنند.
امام برمیخیزد و میگوید: ای مردم! میبینید که روزگار تغییر کرده و نیکی و معرفت از بین رفته است. کسی به حق عمل نمیکند و کسی از باطل نهی نمیکند. نتیجه این وضعیت چیست؟ اینکه مؤمن راغب شود به ملاقات پروردگارش. من چنین مرگی را عین سعادت میبینم.
از آنسو زُهیر بن قین برمیخیزد: ای فرزند رسول! ما همه فرمایشات شما را شنیدیم و گوش دل به آن سپردیم. اگر دنیا برای ما پاینده بود و ما در آن جاویدان، باز هم کشتهشدن را با تو بر زندگانی جاوید دنیا، ترجیح میدادیم.
از اینسو هلال بن نافع به سخن میآید: به خدا سوگند که ما ملاقات پروردگار خود را ناخوشایند نمیدانیم و بر نیتهای صادق و بصیرت مخلصانه خویش ثابت و پایندهایم. دوستیم با دوستانت و دشمنیم با دشمنانت.
نزار قطری میگوید: متاسفانه امروزه بعضا سبکها و الحانی روی کار میآید که ارتباطی به امام حسین و نهضت امام حسین (ع) و قیام ایشان ندارد، بلکه سبکهایی متعلق به پاپ و غرب است. حتی شعرهایی که روی این سبک خوانده میشود، بعضی بسیار سخیف است.
به گزارش ایسنا، متن گفتوگوی شفقنا با این مداح مشهور را در زیر میخوانید:
مرحوم رمضان نویدی معروف به ملا رمضان (رمضان ملا) از مداحان قدیمی و از مردان نیک روزگار (بخصوص دوران کودکی من ) در نوخندان ( وطن عزیزم ) بودند . خداوند ایشان را قرین رحمت خداوندیش قرار داده و همنشین بندگان پاک و اولیا و سیدالشهدا بگرداند.
این ویدئو حاصل زحمات و فیلمبرداری دوست و همکلاسی قدیمی خودم جناب آقای هادی پورقادری می باشد که هر ساله زحمت تهیه فیلم از مجلس عزای امام حسین(ع) را متحمل می شوند.
مردم عرب در ماههایی از سال جنگ را حرام میدانستند، که از جمله آن ماه محرم است، ولی این امت در سال 61 هجری قمری احترام این ماه را از بین بردند و حرمت پیامبر (ص) را رعایت نکردند. خون ریختند، هتک حرمت کرده و فرزندان و زنان را اسیر کردند و واقعه کربلا را رقم زدند.
عبدالحسین نیشابوری در کتاب تقویم شیعه روز شمار این ایام را اینگونه آورده است:
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین