آشپزی کردن یکی از سخت ترین و در عین حال لذت بخش ترین کارها است. استفاده از ابزار مختلف و همچنین خوراکی های مختلف در غذا باعث ایجاد حس هیجان و شادی و میل بیشتر به غذا میشود. شما میتوانید با استفاده از ذوق و هنر خود غذای رنگارنگ و زیبایی تهیه کنید که همه از دیدن و خوردن آن لذت ببرند.
در ماه مبارک رمضان به دلیل نخوردن غذا از سحر تا افطار و همچنین گرسنگی زیاد در زمان افطار، شما باید غذاهایی با انرژی بخورید. غذاهایی که سریع آماده شوند و بیشترین مقدار انرژی را به بدن شما بدهند و همچنین جلوی تشنگی شما را بگیرند.
در این مطلب کتابی مخصوص آشپزی های ماه مبارک رمضان را برای شما آماده کرده ایم. در این کتاب طرز تهیه غذاهای مناسب و محبوب برای این ماه عزیز جمع آوری شده است.
در ادامه مطلب میتوانید مشخصات این کتاب را مشاهده کرده و آن را دانلود کنید.
روزه آثار فراوانى از نظر مادى و معنوى در وجود انسان مى گذارد، که از همه مهمتر بعد اخلاقى و فلسفه تربیتى آن است. از فوائد مهم روزه، لطیف شدن روح انسانی، قوی تر شدن اراده و فروکش کردن غرائز است
روزه، سرچشمه تقوا و پرهیزکارى
«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیامُ کَما کُتِبَ عَلَى الَّذینَ مِنْ قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ/ اى اهل ایمان! روزه بر شما مقرّر و لازم شده، همان گونه که بر پیشینیان شما مقرّر و لازم شد، تا پرهیزکار شوید.» (بقره/183)
تقوا، به معناى خویشتن دارى از گناه است. خداوند در این آیه فرموده: «روزه موجب پرهیزکارى مىشود» علت این سخن این است که بیشتر گناهان، از دو ریشه غضب و شهوت سرچشمه مىگیرند و روزه، جلوى تندىهاى این دو غریزه را مىگیرد و لذا سبب کاهش فساد و افزایش تقواست. «کافى، ج 2، ص 18.»
در حدیثی وارد شده کسی که توانایی بر ازدواج را ندارد روزه بگیرد که براى او سودمند است. از نبىّ اکرم صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم نیز نقل شده که امّت من وقتى روزه گرفتند نیروى شهوت و هوا و هوس در آنها ضعیف شده دیگر گرد اعمال زشت نمى گردند.
درپی بیانات مهم حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام درباره مذاکرات هستهای، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR مجموعه خطوط قرمزی را که رهبر انقلاب در دور جدید مذاکرات برای دستیابی به توافق خوب ترسیم کردهاند، منتشر میکند.
( برای دریافت و مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر لطفا روی تصویر کلیک کنید.)
امام رضا (ع) فرمود: کسی ایمانش بهتر از دیگران است که اخلاقش نیکوتر و با خانواده اش مهربان تر باشد و من مهربان ترین فرد نسبت به خانواده ام هستم.
ایمان دارای مراتبی است که در این روایت به دو مرتبه آن اشاره شده است یکی اخلاق نیکو با مردم و دیگری مهربانی با خانواده.
اخلاق نیکو از بهترین عباداتی است که اسلام به آن سفارش می کند تا جایی که پیامبر اسلام (ص) یکی از اهداف بعثت خود را تکمیل اخلاق می داند، اخلاق خوب از عوامل ورود به بهشت، آبادی خانه ها و طولانی شدن عمر برشمرده شده است، کسی که دارای اخلاق خوب است شهد زندگی و آب زلال حیات را گوارا درک می کند، دارای آرامش روحی هستند، که دیگران را شیفته ی خود می سازند.
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین