اهمیت این مکالمه که از شنود تلفنی ساواک از خانه علی امینی در چهاردهم آبان ماه 1357 بدست آمده است، در مورد افشاء دیدگاههای شاه و امینی درباره راههای کنترل حرکت توفنده مردم در جریان انقلاب اسلامی است.
نقشه کامل سیاسی کشورهای جهان با مراکز و شهرهای مهم به صورت Pdf با بهترین کیفیت و قابلیت زوم بسیار عالی. خیلی بهتر از نقشه های با فرمت Jpg و سایر فرمت های عکس هست. چون اونها هم حجم بالایی دارند. و هم قابلیت زوم ندارند ولی این داره خوبش هم داره...
اطلاعات کشور شناسی و مرزبندی کشورهای مختلف جهان در این نقشه به درستی رعایت شده.
پیشنهاد میکنم حتما از اینجادانلودش کنید. به دردتان میخورد. حجمش حدود 1.6 مگابایت هست.
این هم یک تصویر گرفته شده از این نقشه. البته نقشه اصلی این نیست ها..... اشتباه نکنید یه وقت.
چهارشنبه شب هفته گذشته، نامهای سرگشاده به نقل از مقام معظم رهبری در صفحات اجتماعی و وبسایتها منتشر شد که مخاطب آن جوانان اروپایی و آمریکایی شمالی بودند، ایننامه بازتاب گستردهای در رسانههای مختلف جهان داشته است.
در زیر متن این نامه به 12 زبان ترجمه شده و قابل مطالعه می باشد.(برای مشاهده و انتقال به صفحه انتخابی کلیک کنید)
نیازی نیست عاشق سینهچاک سینما باشی تا نام «الهام چرخنده» برایت آشنا باشد. هر چند به نظر می رسد اساسا سینما و شهرت باهم گره خوردهاند و به واسطه این صنعت پر هزینه و البته پردرآمد، این روزها شاهد رونمایی از چهره های جوان و تازه ای در سینمای ایران هستیم، اما به مرور زمان و با وقوع شماری از اتفاقات، برخی چهره ها خاصتر می شوند.
یکی خاص می شود مانند «گ.ف» که پا بر روی تمامی ارزش های اخلاقی و انسانی می گذارد و از این راه به شهرت می رسد و خود را مضحکه حامیان سابقش می کند و دیگری «خاص» می شود به واسطه بازگشت به ارزشهای اخلاقی و قرار گرفتن در مسیر قرآن و اهل بیت(ع).
یکی به «برهنگی» و «غرب زدگی» شهره می شود و دیگری به «حجاب» برتر و «زهرایی» شدن.
امام حسن عسكرى(علیه السلام) يازدهمين امام شيعيان، در روز جمعه هشتم ربيع الثانى، سال ۲۳۲ ه.ق (۱) در مدينه منوره ديده به جهان گشود،(۲) و عالم را با نور جمال خويش روشن نمود. پدر بزرگوار آن حضرت، امام هادى (علیه السلام) و مادرش بانويى پارسا و شايسته است كه از او به نامهاى «حُديثه»، «سليل» و «سوسن» ياد شده است. اين بانوى گرامى از زنان نيكوكار و داراى بينش اسلامى بوده در فضيلت او همين بس است كه پس از شهادت امام حسن عسكرى(عليه السلام) پناهگاه و نقطه اتكاى شيعيان در آن دوره بحرانى و پراضطراب به شمار مىرفت.(۳) مدت امامت امام حسن عسكرى(عليه السلام) شش سال، و با سه نفر از خلفاى عباسى كه هر يك از ديگرى ستمگرتر بودند، معاصر بود:
المعتز باللّه - المهتدى باللّه - و المعتمد باللّه
امامت حضرت از سال ۲۵۴ شروع شد و در ۲۶۰ ه.ق با شهادت آن حضرت پايان يافت. به مناسبت سالروز ولادت آن امام همام، در اين مجال نگاهى داريم به برخى «انتظارات حضرت» از شيعيان خويش، اميد كه ره توشتهاى باشد براى همه آنهايى كه بر خط امامت و ولايت سير مىكنند.
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین